Китайската народна банка (КНБ) е подписала двустранни споразумения за валутен

...
Китайската народна банка (КНБ) е подписала двустранни споразумения за валутен
Коментари Харесай

Китай е подписал споразумения за валутен суап с над 40 чужди централни банки

Китайската национална банка (КНБ) е подписала двустранни съглашения за валутен суап с повече от 40 задгранични централни банки или парични органи, съгласно отчет на финансовата инститиция от тази седмица.

В момента са в действие 31 двустранни съглашения за валутен суап с общ мащаб от към 4,16 трилиона юана (586 милиарда щатски долара).

Двустранните валутни суапове са съглашения за финансиране, при които централната банка на една страна може да обмени личната си валута за друга.

Суап фондовете могат да се употребяват за подкрепяне на двустранна търговия и капиталови действия, като спомагат за икономисване на разноски за валутна обмяна и понижаване на рисковете от такива интервенции.

Споразуменията за валутен суап, които Китай е подписал, са изиграли позитивна роля за повишение на доверието на пазара и поддържане на районната и световна финансова непоклатимост, се споделя още в отчета.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21340Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед72413Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед79107Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед42274Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед22358Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед373228Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251461Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228333Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед111362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94587Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев29231Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР