Китайската корпорация Xiaomi представи новия фърмуер за своите смартфони, който

...
Китайската корпорация Xiaomi представи новия фърмуер за своите смартфони, който
Коментари Харесай

Новият фърмуер MIUI 10 значително подобрява качеството на снимките в смартфоните на Xiaomi

Китайската корпорация Xiaomi показа новия фърмуер за своите смарт телефони, който доста покачва качеството на фотосите, направени благодарение на фирменото приложение Camera, което по дифолт е вградено във във всички модели на компанията. Обновяването е засегнало и интерфейса, а в режима на правене на снимки се е появил режимът Night Scene Mode , при задействането на който телефонът може да снима на процедура при цялостна мрачевина. Снимките са доста положителни, даже и при извънредно слаба осветеност на сцената.



Новият фърмуер MIUI 10 със доста повишение качеството на фотосите още в този момент може да бъде изтеглен и конфигуриран в смарт телефоните Redmi Note 7, Mi 8 Lite, Mi 8 SE, Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, Mi Mix 2S, Mi Mix 3 и Pocophone F1 . Съвсем скоро същата функционалност ще получат и всички останали смарт телефони на Xiaomi с двойна камера. Разработчиците на компанията не разгласиха листата с телефоните, които ще поддържат Night Scene Mode, само че това сигурно ще бъдат всички мобилни телефони, излезли през 2018 година.



При потреблението на новия режим фотосите са ярки и с правилни цветове, като шумовете са понижени до най-малко. Подобен логаритъм първи осъществиха експертите на Гугъл. Това е режимът Night Scene Mode за Pixel 3 и Pixel 3 XL, който след това стартира да се употребява и от другите производители на мобилни устройства, в това число Xiaomi.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР