Китайската комунистическа партия е предприела международна кампания за подкопаване и

...
Китайската комунистическа партия е предприела международна кампания за подкопаване и
Коментари Харесай

Китайските комунисти с международна кампания за дискредитиране на Би Би Си

Китайската комунистическа партия е подхванала интернационална акция за подкопаване и дискредитиране на Би Би Си през първите два месеца на годината, употребявайки западните обществени мрежи , откри австралийски институт, представен от " Гардиън ".

Китай е засилил офанзивите по английската медия поради следствие на редовно обезчестяване в концлагери в Синдзян , излъчено при започване на февруари, акцентират от Австралийския институт за стратегическа политика в проучването " Trigger Warning ".

Институтът разказва " координирани старания от пропагандните апарати на Китайската комунистическа партия за дискредитиране на Би Би Си, отклонение на интернационалното внимание и вдишване на надзор над историята ", най-вече отвън китайските граници.

Изследователите са наблюдавали изявления във Фейсбук, Twitter и YouTube - платформите са неразрешени в Китай - които са качени от профили на публични медии, дипломати, прокитайски инфлуенсъри и подсилени от тролове.

Описват се три съществени метода, които неведнъж са прилагани при опит да се подкопае сериозната публицистика на английската социална медия.

В някои изявления в обществените мрежи се приказва, че Би Би Си е пристрастна медия и популяризира дезинформация, като се загатва на британците, че не би трябвало да имат вяра на медията . Предупреждава се, че отразяването на Китай е насърчавано от разследващи организации и чужденци, които гледат враждебно на Пекин.

Преди да излъчва в страната. Правителството на Англия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР