Китайската компания по време на събитието Mi Fan Open Day

...
Китайската компания по време на събитието Mi Fan Open Day
Коментари Харесай

Xiaomi обяви датата на излизане на фирмената среда MIUI 12.5

Китайската компания по време на събитието Mi Fan Open Day показа новата версия на графичната фирмена среда MIUI 12.5 . Съобщена бе и формалната дата за излизането на съответните ъпдейти.

Първите мобилни устройства на Xiaomi ще стартират да получават финалната версия на MIUI 12.5 от 30 април тази година . Първоначално ще бъдат актуализирани флагманските устройства на компанията. Стабилната бета версия на MIUI 12.5 към този момент се предлага в Китай за смарт телефоните Mi 10 и Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 11 и Mi 9S, като очевидно те първи ще бъдат актуализирани до финалната версия на тази графична среда. Първоначално това ще стане в Китай, а след още към две седмици и в Европа.

Да напомним, че тази година бе стартиран уеб-сайтът Xiaomi.eu, потребителите на който могат да изтеглят най-новите версии на MIUI, които са импровизирано приспособени за интернационалния пазар. При инсталирането на тези фърмуери всичката налична на смарт телефона информация се губи, само че се прибавят редица нови езици с изключение на китайския и британския. Освен това тези фърмуери опция за работа с онлайн услугите на Гугъл. Предварително конфигурираните приложения, които са подобаващи единствено за Китай, са отстранени, тъй като са безполезни за жителите на другите страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР