Китайската компания CFMOTO стартира с производството на части за двигатели

...
Китайската компания CFMOTO стартира с производството на части за двигатели
Коментари Харесай

Кафе-рейсър от Китай - CFMOTO 700CL-X Sport - видео

Китайската компания CFMOTO започва с производството на части за мотори на мотоциклети през 1989 година През втората половина на 90-те години към този момент създават цели мотори и до края на десетилетието стартира производството на четиритактови скутери. CFMOTO създава мотоциклети от 2003 г.насам, а година по-късно и с четиритактови мотори.

Последният предопределен за европейските купувачи модел е 700CL-X Sport. Цената е повече от забавна - целесъобразната на дребно за този Cafe Racer в Германия е 7699 евро. CFMOTO дава и две години гаранция за мотора.

700CL-X Sport се задвижва от редови, двуцилиндров мотор 693 куб.см DOHC с впръскване на гориво Bosch, който развива мощ от 51,5 кВт/70 к.с. и предлага оптимален въртящ миг от 61 Нм при 6500/мин. Предевателната кутия е шестстепенна, ABS спирачната система работи с предното колело през два 300 мм спирачни диска Wave, които се задействат от радиално инсталирани четирибутални апарати Brembo.



Два режима на шофиране и система за круз надзор са общоприети, единичната седалка се влива в късата задница и предлага поддръжка на ездача при ускорение, до момента в който двете дръжки на кормилото обезпечат динамична позиция при седене.

Дори когато е имобилен, свитият и компактен контур на 700CL-X му предава състезателен характер. В допълнение към черните странични панели, това усещане се акцентира от голям брой други черни акценти, в това число няколко съставния елемент на изпускателната система и 17-инчовите джанти с ляти спици.

Добре премислените елементи са осветлението, което е напълно основано на LED технология, с автоматизирано деактивиращи се знаци и USB врата, който разрешава зареждане на мобилни устройства. Машината се предлага в двуцветни покрития Nebula White и Velocity Grey, всяко комбинирано с черно и подчертано с контрастни цветни акценти върху фаровете, предния калник, капака на резервоара и задния спойлер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР