Китайската компания BYD показа новия си компактен модел, носещ името

...
Китайската компания BYD показа новия си компактен модел, носещ името
Коментари Харесай

Китайска компания показа пряк конкурент на Tesla Model 3 с пробег от 700 километра

Китайската компания BYD сподели новия си стилен модел, носещ името Seal. Моделът трябваше да дебютира по време на ревюто в Пекин, което както по-рано в и съобщихме бе анулирано. Новият модел на азиатците ще се конкурира с коли от класа на Tesla Model 3, новопредставеното BMW i3 и други от този клас.
`Китайска

Seal е основан на новата електрическа архитектура на марката e-platform 3.0. Според изтекли по-рано характерности, моделът може да се похвали с дължина от 4.8 метра, широчина от 1.46 метра и междуосие от 2.92 метра. Размерите са по-големи от тези на Tesla и BMW i3, което ще послужи като плюс за китайската компания.
`Китайска

Отново съгласно изтекла по-рано информация, BYD ще предлага два разновидността на задвижване, надлежно с един електромотор и два електромотора. При версията със задно задвижване, мощността ще идва от електромотор с 201 или 308 конски сили, до момента в който при върховия модел тя ще се обезпечава от два мотора със надлежно 214 конски сили или 308 конски сили.



Ускорението от 0 до 100км/ч при тази версия ще лишава 3.8 секунди, а батерия с 800V технология ще разрешава пробег до 700 километра с едно зареждане. Seal може да се похвали и със относително ниско тегло, вариращо сред 1885 кг и 2150 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР