Китай премина извънреден и исторически тест с работата си по

...
Китай премина извънреден и исторически тест с работата си по
Коментари Харесай

Си Цзинпин отличи герои в битката срещу COVID-19

Китай мина " ексклузивен и исторически тест " с работата си по ковид, съобщи президентът на тържествена гала по награждаването на медицинските експерти.
Националната пропагандна машина насочи похвали за реакцията на Китай по отношение на, преформулирайки рецесията в публичното здраве като образец за пъргавината и организацията на комунистическото управление.
Си раздаде златни медали на четирима „ герои “ от здравната област пред стотици аплодиращи във вторник, всички с маски на лицата, съобщи БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
" Преминахме изключително и историческо тестване ", сподели Си и похвали страната за " героична битка " против заболяването.
" Бързо постигнахме първичен триумф във войната на хората против. Сега водим света в икономическото възобновяване и в битката против COVID-19. "
Ролята на в пандемията провокира разнообразни реакции в световен проект, като Съединени американски щати и Австралия насочат обвинявания против Пекин, че е прикрил произхода и тежестта на вируса.
Пищната гала във вторник в Голямата зала на народа стартира с едноминутно безмълвие за тези, които изгубиха живота си по време на огнището.
 Китай приготвя девет ваксини против ковид Китай приготвя девет ваксини против ковид
Китайските фармацевтични компании са създали 9 ваксини против ковид, които са на стадий клинични изпитвания и скоро ще бъдат дос...
Четиримата наградени включват 83-годишния Жонг Наншан - най-известният медицински специалист в страната, който стана лице на битката на Китай против болестта.
Той беше награден с най-висшето държавно отличие от Си.
" Ще се обединим с... медицинските служащи по света, с цел да продължим битката за следене на произхода на вируса ", сподели Жонг.
Пекин упорства, че източникът на вируса, който се появи за първи път в китайския град в края на предходната година, към момента не е прочут.
Според формалните данни в Китай е имало 4634 смъртни случая от ковид. Правителството значително ограничи разпространяването на пандемията посредством съществени строги блокировки и ограничавания за пътешестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР