Китай планира да заведе астронавти на Луната преди 2030 г.

...
Китай планира да заведе астронавти на Луната преди 2030 г.
Коментари Харесай

Китай планира да има екип астронавти на Луната до 2030 г.

Китай възнамерява да заведе астронавти на Луната преди 2030 година Такава сполучлива задача би била огромен прогрес в това, което от ден на ден се възприема като новата галактическа конкуренция. Основните противопоставящи се страни са Съединените щати и Китай. От друга страна от Съединени американски щати се стремят да изпратят астронавти на лунната повърхнина до края на 2025 година
Целта ни е да изпълним първата пилотирана задача до Луната преди 2030 година Изготвяме цялостни проекти за състава на нашия екип от астронавти. Това значи, че образованието ни координира двете задания - галактическа станция на Китай и сполучливо кацане на хора на Луната.
Хуанг Вейфен, основен дизайнер

Китайската галактическа организация също по този начин показа новия екипаж, който ще се насочи към нейната орбитална галактическа станция след изстрелването. Твърди се, че галактическата станция " Тянгун " е била приключена през ноември. Триото, което ще бъде изстреляно на борда на кораба " Шънчжоу 16 ", ще се припокрие за малко с тримата астронавти, които са живели на станцията през предходните шест месеца. Астронавтите, които НАСА ще изпрати на Луната до края на 2025 година, ще се насочат към южния полюс, където се счита, че има кратери със замръзнала вода. Двете страни преглеждат и проекти за непрекъснати бази с екипажи на Луната, което повдига въпроси за правата и ползите на лунната повърхнина.
Позицията на нашата страна е, че до момента в който задачата е потреблението на космоса за мирни цели, ние сме подготвени да си сътрудничим и да поддържаме връзка с всяка страна или аерокосмическа организация. Целим се да насърчим съдействието и връзката в региона на пилотираните галактически полети, както и развиването на съответните технологии.
Ли Инлян, шеф на отдел " Космически технологии ”

Американското законодателство строго лимитира съдействието сред галактическите стратегии на двете страни и въпреки Китай да твърди, че приветства задграничното съдействие, до момента то е било лимитирано до научни проучвания. В допълнение към лунните си стратегии Съединени американски щати и Китай също по този начин са приземили роувъри на Марс, а Пекин възнамерява да последва образеца в приземяването на галактически транспортен съд на метеорит.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР