Китай отдавна работи над създаването на стелт-бомбардировача Н-20. Сега в

...
Китай отдавна работи над създаването на стелт-бомбардировача Н-20. Сега в
Коментари Харесай

Новият китайски бомбардировач ще бъде копие на американския В-2

Китай от дълго време работи над основаването на стелт-бомбардировача Н-20. Сега в интернет се появи първата публична визуализация, от която се вижда, че той е издигнат по вида „ летящо крило ” , написа американското онлайн издание The Drive в материала First Official Rendering Of China`s H-20 Stealth Bomber Emerges In Glitzy Recruiting.
Патриотичното видео „ Мечтата на младежите ” е показано по CCTV – основния ефирен канал в КНР. Затова не пораждат въпроси във връзка неговата меродавност. Това обаче, което беше показано, показва очевидно подобие на Н-20 с бомбардировача B-2 Spirit от Военновъздушни сили на Съединени американски щати. Не е известно обаче до каква степен това изображение отразява детайлите на фактическия дизайн.
Видеото съставлява примес от фрагменти с разнообразни самолети, там даже са показани МиГ-15 от войната в Корея с съвсем 70-годишна отминалост. Ударението пада върху изтребителя от 5-то потомство J-20. Едва в края на видеото летецът влиза във футуристична зала, в която се вижда затрупан с плат Н-20. Пилотът го открива и в отражението на шлема се демонстрира предната част на самолета.
Подробностите за стратегическия бомбардировач Н-20 са изключително нищожни. Известно е, че с неговата разработка се занимава от началото на 2000-те години Xi`an Aircraft Industrial Corporation, известна още като Xi`an Aircraft Company Limited (XAC), която пък е „ дъщерна компания ” на Aviation Industry Corporation of China (AVIC).
 Китай заплаши Съединени американски щати с последици поради „ намесата им “ Китай заплаши Съединени американски щати с последици поради „ намесата им “
Китай предизвести през днешния ден, че Съединени американски щати „ ще платят скъпо “ поради своите дейности, откакто държавният секретар Майк Помпео разгласи, че...
Китай абсолютно е изследвал структурата на В-2. Дори е направил изпитване на негов модел в аеродинамична тръба, като твърдял, че това няма връзка с програмата Н-20.
Предполага се, че Н-20 ще носи 10 тона муниции и ще може да прелита без дозареждане до 8000 км.
Превод : Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР