Китай изгражда база аналог на “Зона 51 – Крият ли

...
Китай изгражда база аналог на “Зона 51 – Крият ли
Коментари Харесай

Китай изгражда база аналог на “Зона 51” – Крият ли извънземни ?

Китай построява база аналог на “Зона 51 ” – Крият ли извънземни?Има информация, че се построява скрито оборудване в един от най-отдалечените райони на Китай. Някои специалисти настояват, че се построява аналог на „ Зона 51 ”, която се намира в Америка.Първоначално това било писта, която обслужвала земеделието,дължина и достигала съвсем пет километра. Намира се в провинция Синцзян. Именно тази писта използваха китайците предходната година за кацане на безпилотен аероплан за многократна приложимост, единствено два дни след влизането му в употреба.Напоследък към границата на пистата се появиха доста здания. Ако увеличите изображенията на Гугъл Maps от тази област, ще забележите, че базата към този момент е станала голям триъгълник.
chinese 51 2 600x460 - Китай построява база аналог на " Зона 51 " - Крият ли извънземни? Този триъгълник има равни страни и доста наподобява на писта, която се употребява за кацане или политане на разнообразни самолети по едно и също време от три страни.
Неслучайно новият китайски обект се съпоставя с мистериозната „ Зона 51 “.През последните години Китай обръща доста внимание на аерокосмическите технологии и през днешния ден страната съвсем настигна Америка.Най-добрият образец за това развиване е основаването на специфичен стелт бомбардировач H-20. Изработен е на практика на същия принцип като американския аналог B-2.Но какво, в случай че китайците, както и американците, имат остатъци от НЛО и задачата въз основата е тъкмо в тази връзка? Това е още по-обезпокоително.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР