Китай и Русия са сред основните заплахи за националната сигурност

...
Китай и Русия са сред основните заплахи за националната сигурност
Коментари Харесай

Канада вижда в Китай и Русия основни заплахи за сигурността си

Китай и Русия са измежду главните закани за националната сигурност на, съобщи Комисията за националната сигурност и разузнаване на парламентаристите (NSICOP), заяви РИА Новости.
" Заплахата от шпионаж и непозната интервенция е забележителна и продължава да нараства. Няколко страните са виновни за провеждането на сходни действия в Канада, само че разследващите данни демонстрират, че Китай и Русия остават главните виновници “, показва комисията в годишния си отчет за 2020 година
 Канада с нови наказания против Русия поради Крим Канада с нови наказания против Русия поради Крим
Канадските управляващи вкараха нови наказания против Русия поради анексирането на Крим, оповестява ТАСС, базирайки се на изказване на канадско...
Парламентарната комисия твърди, че, и са се прицелили в канадското проучване на ваксина за COVID-19, макар че нито един претендент за ваксина от страната не минава към етапа на клинично изпитване.
NSICOP също по този начин твърди, че страните участници, най-много Китай и Русия, вземат участие в злонамерена кибер интензивност, ориентирана към сериозната инфраструктура на Канада, осъществяване на акции за онлайн въздействие и наблюдаване на дисиденти в чужбина.
Докладът също по този начин акцентира възходящата опасност от проведени незаконни и терористични групи, както задгранични, по този начин и локални. В отчета, цитиращ разследваща работа на Канада (CSIS), се споделя, че от 200 екстремисти, пътували в чужбина, 61 са се завърнали в Канада, до момента в който 122 са в Турция, Сирия и Ирак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР