Китаристът на група Queen Брайън Мей е дал положителен тест

...
Китаристът на група Queen Брайън Мей е дал положителен тест
Коментари Харесай

Китаристът на Queen Брайън Мей е с COVID-19: Бяха наистина кошмарни няколко дни

Китаристът на група Queen Брайън Мей е дал позитивен тест за COVID-19.

Това заяви самият той, споделяйки фотоси и видеа в профила си в обществената мрежа Instagram.

Музикантът разгласява фотография на позитивния тест и към нея написа:

"Да. Този фрапантен ден пристигна и за мен. Страховитата втора алена линия. И да - несъмнено БЕЗ състрадание, апелирам - бяха в действителност кошмарни няколко дни , само че аз съм добре. И аз ще опиша скоро. МОЛЯ, грижете се за себе си, положителни хора. Това нещо е ужасно заразно. Наистина НЕ желаете да ви скапе Коледата ", написа Мей.

След това той показа още една фотография с позитивния тест, а от текста към нея излиза наяве, че китаристът е с COVID-19 от седмица.

"Ден 7 - и наподобява, че алената линия (от теста за COVID-19) е по-слаба през днешния ден. Имам възприятието, че моята имунна система, с голямата помощ на трите дози от Pfizer, в този момент печели борбата против нашественика . Така че НЕ се опасявайте - има живот след Коронавирус! Но внимавайте... Благодаря за страхотните известия... и да, дадох обещание да ви опиша историята ", написа Брайън.

След това той споделя два видеоклипа, в които споделя по какъв начин се е заразил с ковид и по какъв начин го е изкарал досега.

Мей споделя, че до момента е бил извънредно внимателен и не е посещавал доста публични събития, само че предходната събота са решили да отидат на обяд по случай рожден ден. Всички присъстващи са били тествани за ковид, също по този начин са били имунизирани с трета доза ваксина. Изглеждало е, че е задоволително безвредно и заради тази причина Мей не е носил маска.

На идващия ден е почнал да има леки признаци, както и брачната половинка му. Тествали са се, само че тестванията са били негативни. Няколко дни по-късно са разбрали, че към този момент към 8 души, участвали на събитието, имат позитивни проби . И при наново тестване китаристът е дал позитивна проба. Симптомите му идващите дни са се засилили и той ги дефинира като признаци на доста тежък грип. Китаристът приканва хората да се имунизират и да се пазят, и споделя, че поради ковид е изгубил безценен другар.

Мей благодари на брачната половинка си, която е била до него и се е грижела за всичко. Накрая той пожелава здраве и спокойна Коледа на всички.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР