Китаристът Георги Георгиев, който е един от основателите на група

...
Китаристът Георги Георгиев, който е един от основателите на група
Коментари Харесай

Георги Георгиев от група „Остава” също влиза в политиката

Китаристът Георги Георгиев, който е един от създателите на група „ Остава ”, е взел решение да влезе в политиката. За това заяви самият той в профила си във Facebook. Георгиев се е кандидатирал за народен представител от листата на „ Продължаваме промяната ” в Стара Загора.

„ Никога не съм бил политически привързан. Дори в символ на митинг и тотално отчаяние от всичко у нас, не съм дал своя вот няколко пъти. Което естествено не е решение. Трябва да се гласоподава. Винаги съм имал позиция за мечтано общество, в което да живеем, само че до момента не съм го разкрил заложено в програмата на ръководещите. Винаги ми е липсвала социалдемокрацията!
 Андрей Бабиш загуби изборите в Чехия Андрей Бабиш загуби изборите в Чехия
Чешкият министър председател Андрей Бабиш и неговата партия АНО изненадващо изгубиха изборите, макар че съгласно предварителните резултати водеха. Д...

„ Продължаваме Промяната ” незабавно ми станаха симпатични тъкмо с тази концепция – социалдемокрация, подготвеност, начетеност, заявяват неотстъпчивост към корупция, имат персонални достижения на личностна основа, млади са, желаят смяна. "

" Казах си, ще дам късмет, ще гласоподавам за тях. И какво стана... скоро се обадиха да ме поканят да вземам участие в листата им за гр. Стара Загора, от който край съм родом. Много мислих.... и взех решение да приема, поради гореизброените неща и най към този момент за заложените цели като просвета, където мисля мога да съм потребен. Мисля, че персоналният образец е значим и всички имаме потребност от това и в последна сметка..., каквото си го създадем. Другият вид беше да си заставам отново и да мърморя, че нищо не става. Не желая децата ми да живеят на място с афинитет към постмутренски арт и това е! Та по този начин - ще си дам късмет и на мен ”, приключва Георгиев и приканва за поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР