Китаеца често показва в социалната мрежа как помпа мускули и

...
Китаеца често показва в социалната мрежа как помпа мускули и
Коментари Харесай

Китаеца във връзка с млада влогърка

Китаеца постоянно демонстрира в обществената мрежа по какъв начин помпа мускули и готви потребни манджи. В този ред на мисли се е трансформирал в същински гуру за стотици хора, изготвяйки диетични режими, включително и на известни персони. За да поддържа формата си тренира по 2 часа, 6 дни седмично.

 

Запознати настояват, че мускулите на здравеняка са натурални, само че са реализирани благодарение на хранителни добавки. Някои даже считат, че е прибегнал до използването на способи от актуалната естетична медицина. За релефната си коремна преса преди години Китаеца се е бръкнал с цели 3 000 евро и от там насетне единствено я поддържа. Операцията била направена в турска клиника, където в последно време се подлагат на естетични корекции редица българи. Мълвата носи, че става въпрос за същата клиника, в която Даниел Петканов си присади коса.

 

Оформянето на мускули с импланти надалеч не е нова мода и се практикува у нас, а и по света от години. Белезите се скриват в естествените гънки в зоните на операция и са едва забележими.

 

Към днешна дата връзките сред Азис и Китаеца, са повече от ледени. Не поддържат връзка от доста време, а и нямат предпочитание да поддържат връзка даже като другари. Очевидно циркът, който бе разигран преди време, е пристигнал допълнително и на двамата.

Източник: Уикенд

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР