Кит Харингтън, или Джон Сноу от „Игра на тронове“, разкри

...
Кит Харингтън, или Джон Сноу от „Игра на тронове“, разкри
Коментари Харесай

Кит Харингтън спретна жестока шега на годеницата си

Кит Харингтън, или Джон Сноу от „ Игра на тронове “, разкри какви жестоки смешки си прави с годеницата си Роуз Лесли.

Актьорът описа в английското токшоу The Jonathan Ross Show, че в фамилията му доста обичат да си вършат първоаприлски смешки. Тази година той решил да се пошегува с Роуз, като сложи в хладилника им отрязана бутафорна глава, наподобяваща на неговата.

В шоуто демонстрират запис, в който се вижда по какъв начин Лесли изпада в нервност и пада на колене при типа на ужасяващата панорама. “Роуз бе цялата в сълзи, а аз изскочих пред нея с думите: “Честит Ден на шегата!”, споделя Харингтън. Той добавя, че в фамилията на годеницата му нямат навика да означават Денят на шегата и по тази причина тя не е очаквала сходен сюрприз…

Джон Сноу избра почивка в Гърция

Любовта сред Кит и Роуз пламва на снимачната площадка на “Игра на тронове” през 2012 година Те се разделят година по-късно, само че се събират през 2014-та. Двамата отхвърлят до последно, че са дружно и даже Кит се кълне, че това са единствено клюки.

До април тази година, когато най-накрая публично се появяват на аления килим. През лятото двамата се сгодяват, само че афишират новината едвам предишния месец.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР