Кит Харингтън и Роуз Уесли ще стават родители!Актрисата показа наедрялото

...
Кит Харингтън и Роуз Уесли ще стават родители!Актрисата показа наедрялото
Коментари Харесай

Кит Харингтън ще става баща - slava.bg

Кит Харингтън и Роуз Уесли ще стават родители!

Актрисата сподели наедрялото си коремче за списанието Make Magazine, а по-късно беше и видяна на разходка със брачна половинка си. Харингтън и Уесли се срещат по време на фотосите на сериала „ Игра на тронове “, където влизат в функциите на Джон Сноу и дивачката Игрит.

Връзката им стартира през 2012 година, само че малко по-късно двамата се разделят. Любовта им обаче се оказва по-силна и двойката се събира няколко месеца по-късно. Официалното удостоверение за връзка пристигна през април 2016 година. Харингтън предложи брак през септември 2017 година, а събитието беше доказано посредством известие в The Times. Сватбата се състоя през юни 2018 година в Шотландия.

Освен че разкри бременността си, Роуз приказва намерено и за прекарването си на снимачната площадка на „ Игра на тронове “. Тя признава, че ролята ѝ на Игрит е отворила ужасно доста порти и я свързала с режисьори по целия свят. В момента Уесли и брачният партньор ѝ прекарват повече време вкъщи и се любуват на компанията си.

„ Огромна привилегия е да сме заобиколени от зеленина, шубраци и да чуваме песните на птичките. Толкова е успокояващо “, споделя тя пред списанието.

Роуз и Кит са следващата двойка от „ Игра на тронове “, която разгласи, че чака бебе. През юли Софи Търнър, която изигра Санса Старк, подари брачна половинка си Джо Джонас с дъщеричка. Хафтор Юлиус Бьорнсон (Планината) също скоро ще стане татко. През април брачната половинка му разгласи, че е бременна.

Засега Харингтън и Уесли не са съобщили какъв е полът на бебето или по кое време то би трябвало да се появи на бял свят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР