Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път

...
Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път
Коментари Харесай

Вълнуващата новина на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път на снимачната площадка на " Игра на тронове ", с цел да изиграят влюбените Джон Сноу и Игрит. Е, любовта сред героите в сериала по този начин и не приключва щастливо, само че пък актьорите тъкмо тогава се откриват един различен. Точно по сантименталния метод.
 Кит Харингтън, Роуз Лесли и раждането на първото им дете
Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители

Да им е честито

През 2016 година те за първи път се появяват дружно на аления килим, а през юни 2018 година се женят на сантиментална гала в Шотландия. Не след дълго посрещат и първото си дете. Още през септември 2020 година излиза наяве, че Роуз Лесли е бременна, като през февруари 2021 година People удостоверяват, че бебето се е родило и е момченце.

Сега наподобява, че бракът сред Кит Харингтън и Роуз Лесли върви без спънки, защото таман стана ясно, че те към този момент чакат второто си дете. Разкритието направи щастливият татко по време на гостуването си в американското предаване The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

" Ужасен съм ", не крие Кит Харингтън. Той изяснява, че по време на бременността на брачната половинка му с първото бебе всичко му се е коствало като вървене по облаците и танцуване в полета с маргаритки, само че в този момент към този момент е по-практичен.
 Кит Харингтън, Роуз Лесли и откровенията на актрисата за майчинството и битката с алкохолизма на брачна половинка си
Какви родители са Кит Харингтън и Роуз Лесли

Актрисата е откровена за майчинството и битката с алкохолизма на брачна половинка си

Друго, което в този момент му се коства предизвикателно, е да изясни на двегодишното си момче, че ще си има братче или сестриче. " Концептуално към момента не го е схванал. Опитваме се да го подготвим за това. Посочваме коремчето на Роуз и споделяме: " Бебето на мама, бебето на мама ". И той показва корема си и споделя: " Бебето ми ". Съвсем сигурен съм, че скоро ще разбере ", споделя Кит Харингтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР