Кирстен Дънст каза, че новият й филм за гражданска война,

...
Кирстен Дънст каза, че новият й филм за гражданска война,
Коментари Харесай

Кирстен Дънст: Новият филм Гражданска война е предупреждение да не приемате демокрацията за даденост

Кирстен Дънст сподели, че новият й филм за революция, която избухва в Съединени американски щати, е „ предизвестие “ да не „ вземате вашата народна власт за даденост ”.

Звездата от Спайдърмен, 41, играе фотожурналист в Гражданска война, която се развива в антиутопично близко бъдеще, където страната се е трансформирала в тирания под ръководството на президент в третия му мандат.

Написан и режисиран от английския създател Алекс Гарланд, филмът наблюдава група военни публицисти, които се надпреварват с времето, с цел да стигнат до Вашингтон, преди размирен фракции да се стоварят върху Белия дом.

Попитана дали се опасява, че сходен вид история може да се трансформира в действителност, Дънст сподели пред осведомителната организация PA: „ Има дискурс по целия свят, тъй че се усещаше същинско в метода, по който бяхме правейки кино лентата.

„ Това е като „ не приемайте демокрацията си за даденост “ и в действителност за човечеството и да се възприемате като хора, вместо да заемате тези крайни позиции зад теле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР