Киро, „Просто Киро“, премиерът Кирил Петков, бе, играе шах с

...
Киро, „Просто Киро“, премиерът Кирил Петков, бе, играе шах с
Коментари Харесай

Breaking.bg: Бившата пиарка на Лукойл ни разиграва мили сценки с Просто Киро. Комедия с клоуни!

Киро, „ Просто Киро “, министър председателят Кирил Петков, бе, играе шах с дете, върви пешком по „ Шишман “ и в Брюксел, тренира карате в Министерство на стопанската система. Киро интервюира в Министерски съвет специалист вирусолог. Всичко се документира и се предлага на публиката. На фотоси и на видео.

Какъв национален човек, какво нещо. Да чакаме в околните дни „ Просто Киро “ да спре с голи ръце връхлитащ почтено дете бърз трен. Или да тръгне на стоп, без защита от НСО, към Каспичан на среща с народа, взел на разположение единствено Ленчето от МС-то. Дали няма да го забележим с потури и калпак да се хвърля в морето край Варна, с цел да хване кръста на Богоявление? Едва ли. Това са остарели, закостенели, балкански суеверия и простотии. Несъвместими с модерния демократизъм и джендъризъм. „ Просто Киро “ не е по тази част. Той е Харвард. Бъди като Киро.
свързани новини58040преди 3 часа148129преди 16 часа
Но като гледа човек непрекъснатите „ непринудени “ осъществявания на премиера, остава с усещането, че той е решил всички проблеми на България. И разполага с доста свободно време, в което няма какво да прави.

Осигурил е трилиони долари задгранични вложения, цената на тока в България е най-ниска в света, няма нито един болен от Ковид, лекарите напряко си клатят краката-здравната система процъфтява. Строители в ускорени темпове довършват четвъртия тунел под Стара планина и десетата автомагистрала, то от автомагистрали няма къде да се разминеш. Български пенсионери стачкуват с претенции за понижаване на пенсиите, които не могат да изхарчат. Един милион българи са се върнали у нас по умря на Киро Харварда, жертвал най-милото си, канадското поданство, поради Майка България.

А някакви неприятни хора настояват, че „ Просто Киро “ е несъответстващ и не знае къде се намира, тъй като е пионка и кукла на конци на основния сценарист и кукловод на републиката Румен Радев. Не е правилно. Киро е като марсианец, преди малко кацнал на планетата Земя. Не познава законите, нарушава конституцията. Но това не му пречи да взема решение кой ще маха и кой не.

Щеше да маха кмета на София, допускам някой му сподели, че това е изборна служба. Да сменя Гешев и да поставя на негово място негов човек. Сега ще маха шефа на самостоятелния регулатор КЕВР, без да му пука, че той се избира от Народното събрание.

Киро е постоянно изумен от всичко което му се случва. Учуден от цените на тока, изумен от скока на газа, изумен, че България е парламентарна република. Че има конституция. И, че има по-умни хора в България от него. И по грамотни. Нищо, че не са приключили курс в Харвард. Дрънка нелепост след нелепост. Всичко е вятър и мъгла, само че облечено от пиарите му с такава патетика, че човек напряко ще се разплаче от трогване.

Целият кабинет е подобен. От Кировци. Вижте дрънканиците на Събев, на транспортния му министър, с четирите тунела, автомагистралите и „ ТУНЕЛ НАД ДУНАВ “. Срамно е да ни ръководят тези клоуни от петорната коалиция, ръководена и директно командвана от Румен Радев. Обидно е за българите. Докато се „ борят с корупцията “, „ Просто Киро “, Асен Василев и другите комедианти от несъществуващата партия „ Продължаваме промяната “ ще си оправят играта и най-после ще си оберат чукалата. А сметката ще плащаме ние. Всъщност ние към този момент плащаме за „ смяната “ с минус 9 милиарда лв. от бюджета, изчезнали някъде за един месец, с убийствените цени на ток, парно, газ, вода. С рекордната инфлация и безработица. И петорното нарастване на артикули и услуги.

Заради това някогашната пиарка на Лукойл, в този момент на Петков (б.р. - Диана Дамянова, на фотографията с Валентин Златев) , ни разиграва благи сценки с „ Просто Киро “ - карате, шах и вървене пешком за пред камерите. Комедия с клоуни, която скоро ще се трансформира в покруса.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР