Киро Петков : „В момента водим разследване“ (за Булгаргаз), а

...
Киро Петков : „В момента водим разследване“ (за Булгаргаз), а
Коментари Харесай

ЛУДНИЦАТА С КИРО Е ПЪЛНА. ПРОСТО САМО ПРОСТ ИЛИ ПРОСТО АРОГАНТЕН Е КИРО ПРОСТОТО? КИРИЛ ПЕТКОВ НАГЛО РЕЙДЪРСТВА В ПОЛЗА НА ГОСПОДАРЯ СИ

Киро Петков: „В момента водим разследване“ (за Булгаргаз), а в „следващите няколко дни“, щяло и да има „повдигане на обвинения“.  Това в прав текст твърди „нещото“, краткотрайно на длъжността „премиер на РБ“.

Ненадейно Харвардският лъжец скочи в ролята на главния си зложелател Гешев и взе да сипе закани за прокурорски обвинявания закани вместо него.

Допреди Киро имаше Конституция и в нея пишеше, че единствено прокуратурата може да упреква някого пред съда. Лудницата с Киро е цялостна. Просто единствено елементарен или просто нахален е Киро Простото? Продължава да къса Конституцията, която регламентираше до неотдавна някакво  разделяне на управляващите. Бърза да угоди идиотски на прищевките на господарите си.

Използват простотията му, с цел да им разчиства като маша всички бизнес схеми на олигарсите, които го туриха за малко на власт. Само извънредно комплициран, умствено смутен, малоумен и подвластен би се мятал по този начин устремно от роля в роля, до момента в който имитира пародията, че е министър председател. Всички пояснения за лудостите и гафовете са правилни в кировия случай. Краят е близо. Време е будните българи да събудим България!

Киро Петков безочливо рейдърства в интерес на господаря си всички ликвидни държавни сдружения и компании. БЕХ, НЕК, ТОТО-то, а към този момент и „Булгаргаз“ се завладяват със слагането на новите калинки – Лорерките. Един от новоназначените босове на газовото държавно сдружение е турен от Петков напряко от нощните заведения. Бил е доскоро шеф на дискотека и нощен бар! Сега вместо да стопира и пуска диското с диджея, ще върти газовия кран, както му подреди един олигарх. Народе, разсъни се!!!!

===

Бях блокиран неизвестно за какво и тук през последните дни. Но знам от #КОЙ! Няма да се откажа да подлагам на критика нелепиците на властта и вредите, които тези некадърници нанасят на българския народ. Истината е, че се опасяват от Будна България! Разчитам на всички будни българи да проумеят фарса на антиутопията, в която се озовахме.

Николай Бареков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР