Киро дотук даде толкова много дефекти, че като нищо може

...
Киро дотук даде толкова много дефекти, че като нищо може
Коментари Харесай

Киро даде толкова дефекти, че като нищо може да се окаже някаква нулева версия на хуманоиден робот

Киро дотук даде толкоз доста недостатъци, че като нищо може да се окаже някаква нулева версия на хуманоиден робот. Това написа в собствен коментар Васил Петев. Той е предизвикан от срещата сред Кирил Петков и Спас Русев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Гледах през вчерашния ден тъпата физиономия на лицето Киро Петков, откакто бе изловен по време на срещата си с чичо Спас, като в един миг даже си помислих: оп, роботът май блокира!

После пък си крещя, ами в случай че в действителност е по този начин? Ако Киро фактически е робот, който американците са ни го пратили за тест драйв? За да видят по какъв начин работи новата им софтуерна разработка в действителна среда.Не бих се изненадал, почтено да ви кажа.

Киро дотук даде толкоз доста недостатъци, че като нищо може да се окаже някаква нулева версия на хуманоиден робот

Нещо като Кен на Барби, само че с по-големи зъби и с тайвански чип. Изкуствен разсъдък от първа серия, малко преди да бъде пуснат в серийно произвеждане. Първоначално умислен като домакински придружител за възрастни дами, само че след това развил съзнание, еманципирал се и почнал независима политическа кариера като променкаджия. Възможно е. Наистина.

Помислете.Нещо повече. Ако приемем горната версия, то тогава и лицето Лена някак също идва на мястото си. Нещо като Барби, само че с мустаци, поради южняшките кабели в мозъчната й кутия. Натискаш й “старт ” и тя незабавно те хваща за парапета!Аз персонално имам вяра в роботиката и в подигравателното отношение на западната цивилизация към нас.

И в този ред на мисли, съм съвсем сигурен, че Киро е ъпгрейдната версия на технология, която в началото е била замислена като пералня с нов модел тъчскрийн

Въпросът обаче е може ли да бъде рефрешнат този тапир и върнат към фабричните си настройки или ще би трябвало да гледаме шоуто на роботите до тогава, до момента в който ген. Атанасов не стартира да изскача от пазвата на Асен Василев с зов „ Който няма щепсел, е путинофил! “.Не знам, не запознат съм техника, но нещо сигурно би трябвало да се направи! Щото на мен към този момент ми падна батерията. Не знам вие по какъв начин сте…

Източник: MediaMall

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР