Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, има роднинска връзка с

...
Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, има роднинска връзка с
Коментари Харесай

Киро Скалата се оказа роднина на Йордан Йовков

Кирил Вълчев , по-известен като Киро Скалата, има роднинска връзка с именития наш публицист Йордан Йовков.

„ Ген е, евентуално за това пиша с такава лекост “, споделя шоуменът. През последните години той много се е трансформирал и избира да стои надалеч от прожекторите. Сменил е телефонния си номер и е мъчно откриваем даже за остарели другари. Отдал се е на фамилията и децата си – 5-годишния Слави и към този момент пълнолетната си щерка Нина.

Майката на Киро по специалност е д художник декоратор. Нейният дядо е първи братовчед на писателя. „ С това си изяснявам по какъв начин пиша. Преди години пишех десетки публикации дневно. Популяризирах здравословния си метод на хранене, а пред 1997 година това беше мъчно. Бих написал и книга, само че това да набирам текста на компютър ме убива, смалява ме “, споделя Скалата пред „ Телеграф “.

Любопитно е, че Кирил, прочут като безгрижник и човек на живота, от няколко години се е отдал изцяло на спокойствието. Прекарва времето си в морската ни столица, постоянно обаче отскача до София, където протичат част от служебните му задължения.

„ Във Варна съм при дребното ми дете. Ставам, храня го, разхождаме се... Той е на 5 години. Гушка се, за разлика oт огромната ми щерка, която е на 18 година (смее се). С момчето ми обикаляме, той играе, а аз упражнявам имам си фитнес зона. На 50 години не е елементарно да си в такава форма. Животът ми е лек, отдал съм се на децата. “

Пандемията предстоящо се отразява на Кирил, който обаче съумява да построи нова среда, която да му доставя наслаждение.

„ Моят рожден ден е на 12 март, а от 13-ти 2020 година всичко се промени. Не мога да кажа, че това засегна остро моето всекидневие, тъй като аз не преставам да упражнявам, излизам, виждам се с хората, с които желая. Но това, което се случва в света - сходно нещо в никакъв случай не е било прилагано. Това насочи моите старания да давам информация, да споделям моята позиция... Положителното в същото време бе опцията на хората да се извърнат, да прегледат какво се случва, да се срещнат с стопанската система, историята... Да погледнат тематики, които до този миг не са забелязвали като медицината. Това нещо обогатява “, разяснява водещият на първото предаване за фитнес в ефирен ефир у нас.

И въпреки да уголемява кръга си от познати, доста от старите му другари не могат да го открият. Това е по този начин, тъй като е сменил телефонния си номер, не дава отговор на всички в обществените мрежи и въобще реализира контакт, в случай че той пожелае, а не отсрещната страна.

„ От 10 години ставам, когато си желая. Никой не може да ме откри, в случай че аз не пожелая. Имах задоволително дълъг деен интервал, ожънах завършения и опит. Разбира се, не преставам да се концентрирам, не употребявам думата „ работя “. Не се наемам с неща, които не обичам, не са ми по сърце. Материалната полза от дейностите изобщо не е водещ фактор, който може да ме накара да върша нещо. Заемам се с провокации, хвърлям се, осъществявам ги и това е. Не искам нищо дълготрайно в живот, който всеки ден ти предлага нови благоприятни условия, многообразни и красиви “, споделя той.

За разлика от предходни години, през 2021 година той няма да подхваща далечни пътешествия. „ Обстоятелствата не го разрешават. Обиколих задоволително, когато светът беше свободен и богат. Защото в този момент не е свободен, не е и богат. Ще ми е тъжно “, приключва Кирил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР