Кирил Петков във Фейсбук:Днес се обръщам към всички десни избиратели

...
Кирил Петков във Фейсбук:Днес се обръщам към всички десни избиратели
Коментари Харесай

И Кирил Петков призова да се гласува за Терзиев срещу Путин

Кирил Петков във Facebook:

Днес се обръщам към всички десни гласоподаватели и хора с демократични полезности, каквито има и в Съюз на демократичните сили (Съюз на демократичните сили), Синя София и в ГЕРБ (Граждани за европейско развиване на България).

Хора, може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен, може да не харесвате държавното управление. Но, десни хора, не може да си позволим болшевик с словосъчетание и мислене от 1973г. да оглавява София през 2023г.

Изборът през днешния ден е не просто кои сме ние като столичани, а коя и каква е България през днешния ден!

Възможно ли е след 30 години мъчно само че полседователно демократично развиване столицата да избере претендент, който:

1. Е подсилен от Румен Петков, от Волен Сидеров, от Георги Първанов, от Николай Малинов, освен от групата към Кирил Добрев в Българска социалистическа партия, само че и от БЪЛГАРСКАТА КОМУНОСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

2. В свое изявление хвали еднопартийната система

3. Не може да каже даже „ Путин е агресор “ - хора, това е шокиращо за кмет на нашата столица!

4. Вярва, че капитализмът е корупция и отхвърля корупцията при социализма.

5. Иска оптимално одържавяване на всичко – единствено погледнете през днешния ден столичната Топлофикация, която постоянно е била общинска.

И този човек се съпоставя с Васил Терзиев - индивидът, който сътвори академия, през която са минали над 30000 студенти, който подарява средства за публични дела като „ Заедно в Час “ и доста други. По лична воля и със лични средства, които самичък е изкарал, създавайки една от най-успешните български софтуерни компании.

С цялостното схващане и съпричастност към хората и фамилиите потърпевши от репресивните служби на комунистическата страна, не желая да имам вяра, че през днешния ден някои от вас се афишират за наследствена лустрация.

Хей, десни хора, събудете се! През 1989 година Васил е бил на 11 години.

Васко е десен човек, сполучлив, защитил е бранд и компания на международните пазари, подарява средства за младите българи, управлявал е компания с 2000 индивида, и желае да развие София като съвременен европейски град.

Аз ще гласоподавам за европейска България!

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР