Кирил Петков: Това, което се случи вчера, беше политическа измама.Това,

...
Кирил Петков: Това, което се случи вчера, беше политическа измама.Това,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Това, което се случи вчера, беше политическа измама

Кирил Петков: Това, което се случи през вчерашния ден, беше политическа машинация.

Това, което се случи през вчерашния ден, беше невиждано. Това беше политическа машинация. Въпросът е за какво се прави всичко това.

Така съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков коментира в студиото на „ Здраве,

България ” ескалацията на политическото напрежение след връщането на изпълнен мандат от ГЕРБ-СДС.

„ 12 дни да преговаряш и да се появят имена, които не са упоменати.

Конституцията дава период да се извърши мандатът.
Защо се бързаше и най-после се взриви
процесът? Мария Габриел направи голяма неточност, която се показва в това, че се е съгласила да бъде натисната от Борисов. Големият въпрос е може ли да си водач на политическа партия, да знаеш, че хвърляш страната в безпорядък и да не се появиш даже най-после.

Той освен не се появи, само че и се скри и не подвигна телефона.

Аз не загивам да си приказвам с Борисов, само че когато си политически водач не може да се криеш зад четирима души, които си изпратил да бъдат изпържени.
Той хвърли Габриел под рейса.
Нейната известност беше унищожена с политически ход, който в Европа не е прочут – да отидеш при президента с кабинет, който не е координиран ”, сподели Петков.

Според него в Споразумението за промените двете неща, които са им били отказани, са свързани с промените на службите, за които от ПП-ДБ искали да има ясна дата до 31 юли, както и текстът за следствената загадка, който бил препоръчан от Христо Иванов.

„ Вчера ми беше мъчително за тях. Бяха накарани да приказват безусловно погрешни неща. Ние показахме последната версия на контракта, който бяхме подготвени да подпишем ”.  каза Петков.

По мотив съглашението Петков изясни още, че през последната вечер на договарянията се е появила една от дамите от преговорния екип на ГЕРБ с документ, подписан от Габриел. От ПП-ДБ са отворили документа, погледнали са датата за промяната в службите и са видели, че конкретиката липсва, сподели още съпредседателят на Политическа партия.

Той добави, че кабинетът е неуместен, а министрите са си подписали декларация, че не желаят да вземат участие в него. „ Когато пристигна мандата при нас ние ще съберем всички национални препоръки на обединенията в ПП-ДБ и няма да бързаме, а ще мислим. Идеята да се хвърля страната в безпорядък е най-лесната. Това не е детска играчка ”, добави Петков.

ГЕРБ ни помогнаха да осъзнаем какъв брой сме мощни дружно в нашата коалиция, сподели още съпредседателят на ПП-ДБ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР