Кирил Петков се изживява като прокурор - иска обвинения по

...
Кирил Петков се изживява като прокурор - иска обвинения по
Коментари Харесай

Журналистът Ивелин Николов: Кирил Петков се изживява като прокурор - иска обвинения по медийни публикации. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев...

Кирил Петков се изживява като прокурор - желае обвинявания по медийни изявления. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев... Това написа във Facebook журналистът Ивелин Николов.

Повод за мнението му станаха последните медийни изяви на Просто Киро, който от вестници, малките екрани и радиа, зове вътрешния си министър Бойко Рашков да пристъпи към арести на тези, които афериста от Канада не харесва.

Наред с това, Петков стартира и да се изживява като прокурор, а някогашна сервитьорка, в този момент депутатка от Политическа партия, изиска непосредствено и арести на публицисти.

Ето какво написа Николов в обществената мрежа:

“От известно време министър председателят Кирил Петков се изживява като прокурор. Обяснява ни кой би трябвало да бъде упрекнат и желае бързи арести от Рашков.
свързани новини56454на 05.02.202298569на 29.01.2022
Днес стигна по-далеч. Иска обвинявания по медийни изявления. Чудесно. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев. Мани, мани... Малко по-спокойно с медийните обвинявания “.



Николов не пропусна да разяснява и следващата изява на пиарката на Киро Канадеца, която с изпълнен с неточности пост във Facebook изрева, че държавното обвиняване вика на разпит Петков и приятелката му Лена Бориславова.

“Пиарката на Киро " изревала " в мрежата, че от прокуратурата търсят клиента й за пояснения кои са корумпирани в България. Тепърва ще има плач и сополи, а жителите ще се смеем. С неспокойствие чакам Киро да занесе при Гешев публикации от медиите на Прокопиев, с цел да стане изцяло ясно на КОЙ служи.

Радвам се, че левият кръг " Капитал " е на власт с тези некадърници, с цел да схванат и дребните деца, че претенциите са повече от опциите им “.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР