Кирил Петков се държи като тъпа мутра от 90-те, която

...
Кирил Петков се държи като тъпа мутра от 90-те, която
Коментари Харесай

НЯМА ДЖАРО, НЯМА МАРО, УЛИЦАТА ИМА НОВ ГОСПОДАР – КИРО. ДОКАТО МУ ДОЙДЕ РЕДА! И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!

Кирил Петков се държи като тъпа мутра от 90-те, която не осъзнава, че към този момент му лишават улицата. Рекетира, изнудва, плаши, измъква хората от къщите им, радва се на бялата тъчлиния без да знае, че идва неговия ред.

Днес слушам, че се заканил да закрие и Парламента. Въобще ситуацията е „ Под прикритие “: „Няма Джаро, няма Маро, улицата към този момент има нов стопанин – Киро “.

Живял съм в тези времена, имам десетки години прекарвания с мутри, знам много за тях. И това ме успокоява. Киро не е класна мутра! Той е елементарен селяндур, пък бил той и от Канада, довлечен тук за пушечно месо. Като Компира, Галфона, Чукундура, Железото и останалите дебили, дето в този момент гледат тревата откъм корените. Те бяха нужни на умните мутри, с цел да не отидат те бадева…

Всички Компири господстваха за малко! И си отидоха бързо. Защото бяха тъпи и не оцеляха в Джурасик парка на улицата. Не го проумяха.

Кирил Петков е  същата тъпа мутра. Не осъзнава, че му дадоха малко власт да си играе на Джаро, до момента в който не му пристигна реда! А редът му наближава…

И скоро ще бъде мъртвец! Политически, само че мъртвец!

Владимир Зарков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР