Кирил Петков продължава с медийните си изява. След като вчера

...
Кирил Петков продължава с медийните си изява. След като вчера
Коментари Харесай

След нахлуването в БТВ: Кирил Петков с нова тв изява, още разчита на 121 гласа

Кирил Петков продължава с медийните си изява. След като през вчерашния ден нахлу натрапен в БТВ вместо Венко Сабрутев, съпредседателят на Политическа партия не се отхвърли. Днес сутринта пред Нова телевизия Петков продължи по листата с опорки. 

Петков прикани никой да не отхвърля инфлацията, като не отговори кой засяга, тъй като надали в България има някой който да не е изплашен от растящите цени. Не отговори и по какъв начин може да се реши газовата рецесия. По думите му единствени съдружни сътрудници на Политическа партия могат да бъдат Българска социалистическа партия в лицето на Корнелия Нинова, която той дефинира като войник, и Демократична България с Христо Иванов, за който Петков съобщи, че е го вижда като сътрудник.

Именно разчитайки на тази мощна коалиция Кирил Петков е на мнение, че този път ще имат 121 гласа в Народното събрание, а Политическа партия вижда като първа политическа мощ. Той още веднъж се закани с арести против ГЕРБ и водача им Бойко Борисов. Затова и не можел да си партнира с тях, тъй като очаквал да влязат в пандиза.

Запитан за финансовото положение в което е оставил България, Петков се похвали с отлична политика в тази сфера. Въпреки обстоятелствата изнесени от служебното държавно управление, той е на мнение, че е оставил бюджетен остатък от 1,5 милиарда лв. и 8 милиарда плюс в запаса. „ Опитват се да опасяват хората ”, безапелационен е някогашният министър председател

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР