Кирил Петков пред официоза Евроком: „Всяка седмица събирам и ДАНС,

...
Кирил Петков пред официоза Евроком: „Всяка седмица събирам и ДАНС,
Коментари Харесай

ЦВЕТАНОВ РЯПА ДА ЯДЕ! ЮРУШ НА АРЕСТИТЕ ПРОПАГАНДНО, САМО ЗАЩОТО ТИ ТРЯБВАТ КАТО ПРОПАГАНДА!

Кирил Петков пред официоза Евроком:

„Всяка седмица групирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им споделям: „Нямаме време. Трябва да действаме по този начин, че да имаме действителни арести. Хората желаят действителни арести. Хората са спрели да имат вяра на хрумвания и проекти. Работи се. Надявам се скоро време да имаме съществени арести – и по линия на „Булгаргаз“, и по всевъзможни други линии. “



Юруш на маслините, пардон, на арестите, вика Просто/то/ Кирчо.

Пак му прочетете фундаменталните апели, изречени под благия взор на публицист, който другояче се е нагледал през годините на тъкмо такива „ напред арести “.

Хората желали „ действителни арести “, давайте да арестуваме! Веднага! Незабавно!

Само глупак може да мисли по този метод и да изговаря това, като министър председател, в ефир!

Нали помните Цветан Цветанов? Е, каква е разликата сред него и Киро Петков&Бойко Рашков?!

За сведение на Просто/то/ Кирчо Министерство на вътрешните работи може да арестува за 24 часа с удължение до 72 часа с позволение на прокуратурата.

За да бъде задържано едно лице би трябвало да има формирано другояче досъдебно произвеждане от прокуратурата, която управлява Министерство на вътрешните работи в следствието и която дава позволение за арестите. Нататък е съда, който преценя има ли задоволително доказателства за непрекъсната мярка задържане под арест, или Министерство на вътрешните работи пикчърс е работило като агитация.

При Цветанов и Боко си имаха прокурори за задачите „ напред на арестите “.

Сега напъна е Кирчо и Рашков да овладеят задоволителна част от прокуратурата, че и те да си имат прокурори на повикване, които да разписват без проблем щенията за арестите. Арестуваме, пък нататък ще търсим доказателствата и след това – доста значимо, че страната ще заплаща на финала зулумите ни пропагандни.

Това, което пропагандира Просто/то/ Кирчо е освен идиотско, само че е рисково, тъй като води към тирания и тотална разпра с тези, които не са комфортни на властта му.

АФЕРА занапред се хваща на бас за каквото кажете, че всеки арест на тая Кирчо-Рашкова бърза дружинка, която ще си счупи краката да арестува единствено с цел да арестува, най-после ще приключи тъкмо както при Цветанов – с наказание на страната и ние, данъкоплатците, ще им плащате гяволиите.

Виждайки, че единствено за месец ръководството им е цялостна злополука, в този момент неистово търсят способи с цел да задържат пиарно пропагандно вниманието върху себе си – с арести.

Ако това не наподобява на психопатия, не знае кое.

Да арестуваш на караминьол, на кг, единствено с цел да си чистиш имиджа?

Отврат.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР