Кирил Петков наруши правилата и се появи непоканен на дебата

...
Кирил Петков наруши правилата и се появи непоканен на дебата
Коментари Харесай

Кирил Петков е новият Волен Сидеров

Кирил Петков наруши разпоредбите и се появи непоканен на дебата в бТВ вместо Венко Сабрутев. Мария Цънцарова упрекна " Продължаваме промяната ", че не съблюдават ангажимента. Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото откакто предизвестиха, че в тази страна би трябвало да се съблюдават разпоредбите.

Това от своя страна провокира и мнения във Facebook. Ето и част от тях:

Виктор Димчев:

Кирил Петков пристигнал срещу разпоредбите, с цел да почете феновете на BTV.

Голяма работа.

Той Конституцията не почете, камо ли някакъв спор и правила.

Единственото вярно в отхвърли на ГЕРБ е, че изобличи предизборната коалиция сред Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия.

Каквото и да изберете от това, все тая би било.

Затова заведете баба си да гласоподава за комунистите, вие също ги подкрепете през определеното стръкче на същото и се махайте.



Евгений Михайлов:

Дебатът по БТВ се провали. Кирил Петков го провали! Жалък е!

Политическа партия провалиха страната! Да не допуснем да продължат неуспеха!!!

Никола Филипов:

 Киро е новия Волен.

Няма подобен покемон. Честито на Демократична България, тъй като този безразсъден цирк е напълно в тяхна изгода.

Явор Дачков:

Кирил Петков се натрапи в студиото на бТВ без предизвестие и предупреждение на мястото на различен, авансово деклариран участник от Политическа партия. Мария Цънцарова го удари доста добре, като го попита по какъв начин ще съблюдава разпоредбите в страната, щом не съблюдава обикновените правила на един избирателен спор. Деян Николов от " Възраждане " и Любомир Каримански от Има Такъв Народ също го сложиха на място.

" Промяната " затвърждава облика на нахалник, който е нахлул натрапен в дома ви, обрал е сребърните принадлежности от кухнята и се настанява да вечеря в гостната. Такива натрапници просто би трябвало да бъдат изгонени от къщата. След най-катастрофалното ръководство в новата ни история, Кирил и Асен направиха и една от най-катастрофалните предизборни акции в историята на парламентарните избори, губейки поддръжка не с дни, а с часове. Изглежда, че и това им се вижда малко, та изпратиха Кирил Петков да форсира низходящия тренд до неделя

Димитър Стоянов:

Кирил Петков съумя да се отличи с две неща в дебата по БТВ довечера. Първото е, че продължава да има същото пренебрежение към разпоредбите, каквото е имал постоянно (от Конституцията, та чак до телевизионни регламенти). Второто може да се назова и позитивно - след седем месеца като министър-председател към този момент владее български език на равнище В1.

 



Стефан Митев:

За следващ път Кирил Петков показва, че не признава никакви правила и се яви непоканен в дебата по Btv. Той е безспорен срам. Доказан закононарушител и хитрец, за жалост, на едро. В неделя с кеф ще гласоподавам ПРОТИВ " смяната " и комунистите.

Диана Дяманова:

Не, не съм аз!Повтарям. Не съм аз и нямам нищо общо
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР