Кирил Петков иска собствен „Гешев“, за да си го използват

...
Кирил Петков иска собствен „Гешев“, за да си го използват
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков иска собствен „Гешев“

Кирил Петков желае личен „ Гешев “, с цел да си го употребяват за каквото желаят. Това е също толкоз аморално, колкото това, което направиха ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това сподели на брифинг Тошко Йорданов от „ ИТН “.

"Предложението на наличието на самия закон е неспособно, тъй като те са слаби адвокати. Лена Бориславова минава за юридически потенциал при Петков, само че е нямало закон, който да е дала и нашите адвокати да не са надраскали като контролно в алено ", съобщи Йорданов, представен от по отношение на промяната за КПКОНПИ.

По думите му Милен Матеев от "Продължаваме смяната " си е разрешил да приказва неща, които не са правилни. "Намекна се, че ние желаеме да имаме собствен човек в КПКОНПИ, който да има право на несъгласие. На тогавашния съдружен съвет аз и други сътрудници изразихме опасения да не превърнем новия орган КПКОНПИ в остарелия. Кирил Петков искаше тъкмо това. Той сподели, че не има вяра на ДАНС и службите и по тази причина му би трябвало проверяващ орган и паралелна прокуратура. Тогава им предложих да не е един, а четири индивида, които да взимат решенията с цялостен консенсус ", сподели още Йорданов.

На въпрос дали Кирил Петков е приказвал с техен народен представител и е отправял предложения, Йорданов уточни: "Да, той е приказвал с наши депутати, освен с един. Аз знам за най-малко трима ". Той добави, че има доверие на членовете от тяхната парламентарна група и по тази причина, че те са в там за идея, а не да бъдат купувани един по един. "Може да има някъде изменник, само че аз се колебая ", счита Йорданов.

"Човекът Киро, към момента министър ръководител, в случай че му стиска, да изиска обществена графологична експертиза за бележката, която е при нас ", сподели Йорданов по отношение на показаната от депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов записка, за която той твърди, че е от премиера Петков. Самият Балабанов предложения премиера да се подложат дружно на детектор на лъжата в Народното събрание.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР