Кирил Петков и Бойко Рашков дадоха брифинг сред среща със

...
Кирил Петков и Бойко Рашков дадоха брифинг сред среща със
Коментари Харесай

Рашков: Нямаме никакви опасения за протеста на МВР

Кирил Петков и Бойко Рашков дадоха брифинг измежду среща със синдикатите на Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър посочи, че изявлението на представителя на кабинета Лена Бориславова по-рано през днешния ден за ескалация на митинга на синдикатите на Министерство на вътрешните работи се е отнасяло за планувания митинг на "Възраждане " другата сряда.



"Нямаме никакви опасения, че митингът, който сътрудниците са организирали - синдикатът на Министерство на вътрешните работи, ще заплаши публичния ред ", безапелационен бе Рашков.

Премиерът съобщи, че разговорът е бил градивен и ще има още срещи сред синдикатите и ръководещите - идната е планувана за понеделник.



Заедно синдикатите и министерството ще работят ръка за ръка с цел да създадат нужните промени.

"Оттук нататък отговорността е споделена, с цел да имаме едно работещо министерство с хората, които дават всичко от себе си да бъдат вярно оценени и въпреки това да сме сигурни, че структури и елементи от Министерство на вътрешните работи, които не са работещи, ще бъдат реформирани ", разясни Петков.



Бойко Рашков съобщи, че и синдикатите и на управлението на Министерство на вътрешните работи демонстрират схващане към проблемите, които би трябвало да бъдат решени с най-голяма изгода за чиновниците.

"Няма никакво подозрение, че възнагражденията, които сега се получават, са изостанали, в това число и от заплатите на някои други сходни ведомства, каквото да вземем за пример е Министерството на правораздаването в неговата огромна конструкция - дирекция "Изпълнение на наказванията ", добави Рашков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР