Кирил Петков хукна из държавата, за да избяга от горещите

...
Кирил Петков хукна из държавата, за да избяга от горещите
Коментари Харесай

Журналистът Стефан Ташев: Щом Просто Киро тръгна “сред народа“ и “раздава“ пари, идват избори

Кирил Петков хукна из страната, с цел да избяга от горещите въпроси за повдигането на ветото на България от старта на договарянията на Северна Македония за участие в Европейски Съюз и подписания меморандум с сякаш британско-американския консорциум Gemcorp Capital Management Ltd. и IP3 Corporation, за който даже " Файненшъл таймс " сигнализира, че е привързан с на съветски олигарси, близки на Путин, попаднали под наказания поради войната в Украйна.

Така в четвъртък, Просто Киро, се пусна да кръжи из региона на Благоевград и Сандански, търсейки националната обич след цялостния неуспех на ръководството на харвардските аферисти и тяхната тайфа.
свързани новини58107на 31.03.2022
В петък пък беше на другия завършек на България. Канадеца отиде на Капитан Андреево, където се появи на извънредно угрижен и извърши инспекция на метода, по който са проведени фитосанитарният надзор и контролът върху артикули с скотски генезис на границата.

Воаяжите му напред-назад из страната и гръмките обещания за дъжд от пари, станаха мотив за доста отрицателни мнения по негов адрес.

“Щом Просто Киро потегли " измежду народа " и стартира " да раздава " на пенсионери и лекари значи идват избори. Кризисен пиар в деяние “, написа във Facebook журналистът Стефан Ташев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР