Кирил Петков е основният шарлатанин в порочната сглобка с Бойко

...
Кирил Петков е основният шарлатанин в порочната сглобка с Бойко
Коментари Харесай

Руди Гела роптае: Истина е, Киро е основният шарлатанин. Желязков няма основание да ме наказва!

Кирил Петков е главният самозванец в порочната сглобка с Бойко Борисов и Пеевски. Заради думата самозванец през днешния ден Росен Желязков ми наложи наказване „ забележка “. Срам и Позор за демокрацията! Така изригна жестоко самостоятелният народен представител (бивш от групата на ПП-ДБ, а преди този момент и от Има Такъв Народ – б.р.) Радостин Василев, предава Лупа.
„ Причината е, че предложих Кирил Петков, който е главният самозванец в порочната сглобка с Борисов и Пеевски, да излезе и да ни показа точките по дневния ред, тъй като аз го познавам и съм уверен, че той няма визия под какво се е подписал, камо ли да ги изясни на Народното събрание.
Явно да казваш истината в Народното събрание е неприемливо и наказуемо. Определението самозванец изцяло дава отговор на Кирил Петков и бермудския триъгълник, в който взе участие.
А точно: Шарлатаните са измамници и мошеници. Те настояват, че имат познания, умения и качества, които в реалност нямат.
Думата произлиза от френското charlatan. Названието отбелязва лица, които употребяват музикални, театрални и рекламни трикове, с цел да продават подправени медикаменти по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, балсам за величие и други Председателят на Народно събрание няма никакво съображение да ме санкционира, тъй като аз никой не съм обидил, просто споделих безусловно вярната дума за измамата ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Всичко това е истина. Само истината ще ни направи свободни! “, роптае Руди Гела.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР