Кирил Добрев и Калоян Паргов да участват в Националния съвет

...
Кирил Добрев и Калоян Паргов да участват в Националния съвет
Коментари Харесай

От партията: Кирил Добрев и Калоян Паргов да не участват в НС на БСП

Кирил Добрев и Калоян Паргов да вземат участие в Националния съвет на Българска социалистическа партия. Решението е на Контролната комисия на Левицата, оповестиха от Българска социалистическа партия.

На свое съвещание Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия с болшинство от 17 За и 2 въздържали се реши, че Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат присъединяване в съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия и да гласоподават на днешното съвещание. 
 Нинова подготвена да даде властта на Вигенин?
Нинова подготвена да даде властта на Вигенин?

Опозицията обаче не има вяра на поръчката на управлението

Пред медиите Калоян Паргов напомни, че в тази страна има закони и на никое място не се позволява оборване на правосъдно решение .

Българска социалистическа партия стартира да се трансформира в фракция, единственото значимо нещо е какво ще каже основния шаман, в тази ситуация -шаманка. Българска социалистическа партия е европейска партия , сподели Паргов.

Според Кирил Добрев петима души от Българска социалистическа партия могат да участват, само че не могат да вземат участие в гласуването .

Припомняме, в края на 2021 година - един от на управлението на партията в лицето на Корнелия Нинова.

На 19 февруари 2022 година Националният съвет на Българска социалистическа партия наказа своя член Калоян Паргов с краткотрайно лишаване на правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година.

През януари 2021 година пък, още веднъж след борби с Нинова. Сериозно разтърсване в Българска социалистическа партия имаше и още през септември 2020 година, когато - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Димитър Стоянов, Николай Иванов и Георги Андреев. Тогава петима от тях напуснаха и партията, като единствено Жаблянов остана член на Българска социалистическа партия.

Паргов и Добрев се съдиха с партията и завоюваха своето връщане в Народно събрание. На 28 юли Върховен касационен съд реши, че от Националния съвет на Българска социалистическа партия е невалидно. 
 Опитът да бъде приспана Българска социалистическа партия е реалност, счита Кирил Добрев
Опитът да бъде приспана Българска социалистическа партия е реалност, счита Кирил Добрев

Кирил Добрев предлага да бъде призован Конгресът на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР