Кипърският национал Пиерос Сотириу трябва да се счита за нов

...
Кипърският национал Пиерос Сотириу трябва да се счита за нов
Коментари Харесай

Сотириу пристига още днес в Лудогорец, прибира по-малка заплата от досегашната си

Кипърският национал Пиерос Сотириу би трябвало да се смята за нов футболист на Лудогорец. Нападателят ще замине за България в идващите няколко часа, с цел да приключи прехвърлянето си при "орлите ".

Според информация от Goal.com, съглашението сред кипърския футболист и Лудогорец ще бъде годно в касата си, до момента в който годишните доходи на Пиерос Сотириу в Разград ще бъдат към 600 000 евро.

Това значи, че той се е съгласил да играе в Лудогорието за сума, която е със 100 хиляди евро на година по-малка от заплатата му в Казахстан. Решението на тарана може да е подбудено от обстоятелството, че досегашният му тим в Казахстан притегли грузинеца Елгуджаа Лобжанидзе.

Поради лимита за чужденци в казахстанското състезание, за Сотириу е било ясно, че в случай че не одобри офертата от България, рискува да остане запаса в огромна част от мачовете.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР