Кипърският гранд Омония“ няма никакво желание за извънсъдебно споразумение с

...
Кипърският гранд Омония“ няма никакво желание за извънсъдебно споразумение с
Коментари Харесай

„Омония“ съди Петев до дупка

Кипърският гранд „ Омония “ няма никакво предпочитание за извънсъдебно съглашение с Ивайло Петев. Адвокатите на експерта признаха, че са подготвени да преговорят с отбора от Никозия за сходен тип решение на проблема, само че съгласно пресата на Острова на Афродита това е малко евентуално.
„ До момента не е имало формален контакт сред мистър Петев и „ Омония “ и това е повода той да не желае да разяснява тематиката – призна Панос Пафитис, юрист на българина. – Всичко ще се реши в съда. Все отново, съм оторизиран от него да кажа, че в случай че от клуба пожелаят, ние сме подготвени да преговаряме за извънсъдебно съглашение. “
Самият треньор сега е в България, откъдето следи обстановката със своя към този момент някогашен тим.
Както към този момент стана ясно – „ Омония “ заведе дело против Петев за уронване на престижа на клуба. Причина за крайните дейности е изявление на наставника, в което той загатна, че част от играчите му са играли симулативно в мачове на „ детелините “.
А искът на „ зелените “ е на стойност 576 хиляди евро, които някогашният селекционер на България ще би трябвало да заплати, в случай че бъде приет за отговорен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР