Кинтекс е в много добро финансово състояние и редовно изпълнява

...
Кинтекс е в много добро финансово състояние и редовно изпълнява
Коментари Харесай

Ръководството на ”Кинтекс” приглася на Нинова в атаката й срещу министъра на икономиката

" Кинтекс " е в доста положително финансово положение и постоянно извършва уговорките си към своите сътрудници, оповестява в своя позиция управлението на сдружението.

 

" Крайно обезпокоени сме от безпринципните и реваншистки уволнения на Съвета на шефовете на " Кинтекс " и ВМЗ, както и от новите назначения на хора на управителни позиции, които в никакъв случай не са се занимавали с търговия на оръжие през живота си, нямат опит в сектора и са непознати за българския военно-промишлен комплекс ", пишат от компанията.

 

Според тях с назначенията се цели възобновяване на циничен модел, при който държавните сдружения ще обслужват частни ползи, вместо тези на страната. " Този модел няма по какъв начин да не окаже негативно въздействие както върху " Кинтекс ", по този начин и върху " ВМЗ-Сопот ", написа още в позицията.

 

" Изключително притеснителна е предоставената от " ВМЗ-Сопот " информация, че в интервала от 24 април до 3 юни тази година, по времето, когато ръководител на Съвета на шефовете на " ВМЗ " е бил служебният министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов, " ВМЗ-Сопот " е дал на частна компания 20 000 броя произведения, предопределени по контракта с държавната компания " Кинтекс ". Това илюстрира един циничен модел и процедура, съгласно които държавно сдружение e оперирало в интерес на частни ползи, вместо в полза на страната ", пишат от " Кинтекс ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР