Кинозвезди, играещи волейбол на плажа... Подобно нещо не се вижда

...
Кинозвезди, играещи волейбол на плажа... Подобно нещо не се вижда
Коментари Харесай

Лео Ди Каприо играе волейбол на плажа

Кинозвезди, играещи волейбол на плажа... Подобно нещо не се вижда всеки ден. Чудите се за кой става въпрос?

Главни настоящи лица на пясъка в Малибу са Леонардо Ди Каприо и по-младият му сътрудник Ансел Елгорт, дружно с група другари. Фотографи на няколко международни медии уловиха моментите на развлечение на актьорите, които разнообразяват натовареното си всекидневие с волейбол.

Както се вижда от фрагментите, двамата се оправят сносно и всеки от тях се бори за успеха.

Феновете на звездата от Титаник и Вълкът от Уолстрийт обаче останаха изумени от решението му да остане с фланелката си, даже при температура от над 30 градуса. Може би се пробва да прикрие наедрялата си в последно време фигура?!

Вместо това изпотената и прилепнала дреха очерта отпуснатото му коремче. От своя страна съвсем 20 години по-младият Елгорт сподели страхотна фигура.

Впечатление направи и отсъствието от плажа на новата тръпка на артиста - 21-годишната манекенка Камила Мороне. В момента Ди Каприо продължава присъединяване си в новия филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд, където той играе основна роля, като си партнира с Брад Пит.

Това е вторият път, когато Ди Каприо е видян да играе плажен волейбол. На националния празник на Съединени американски щати - 4 юли, той провежда събиране в Малибу дружно с артиста Шон Пен, където също се включи в заниманията на пясъка.

Снимки може да видите ТУК!
Източник: Спортал
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР