Кинозвездата Матю МакКонахи разкрива някои мрачни факти от миналото в

...
Кинозвездата Матю МакКонахи разкрива някои мрачни факти от миналото в
Коментари Харесай

Матю Макконахи: Бях изнасилен като тинейджър - slava.bg

Кинозвездата Матю МакКонахи разкрива някои мрачни обстоятелства от предишното в мемоарната си книга.
Макар всички да сме наясно, че едно от дребното сигурни неща в този живот е гибелта, истината е, че никой не е квалифициран за загубата на непосредствен за него човек, оставяща след себе си неутешима болежка.

Въпреки това, в своята автобиографична книга "Greenlights ", Матю Макконъхи признава, че споменът за починалия му татко и до момента съумява да го накара да се усмихне.

В записките си, които написа за 52 дни в цялостна изолираност в пустинята, 50-годишният артист взема решение да извади нескрито както хубавите, по този начин и мъчителните моменти, изграждащи персоналната му история. Промотирайки заглавието, неотдавна той разгласява къс фрагмент от него на страниците на сп. People, от който излиза наяве по какъв начин е умрял неговият родител.

Нещо повече, става известно, че Джеймс Доналд Макконъхи постоянно е знаел метода, по който ще издъхне, и приживе неведнъж го е споделял с тримата си синове.

50-годишният артист споделя в нея за първия си полов акт, който не е това, което може би множеството му почитателки са си представяли.

"Получих позвъняване от майка ми. "Татко ти умря ", сподели ми тя. Краката ми внезапно омекнаха... Не можех да допускам. Та той бе мой татко. Никой и нищо не бе в положение да го убие, като се изключи мама. Спомних си по какъв начин постоянно споделяше на мен и братята ми: "Момчета, ще си отида, правейки обич с майка ви. Точно по този начин се случи... Получил е инфаркт, до момента в който е изпитвал оргазъм ", написа звездата от "Адвокатът с Линкълна ".

Родителите на Матю имат бурна връзка, през която няколко пъти се развеждат, само че след края на всеки собствен брак съумяват да намерят път един към различен и още веднъж минават под венчилото. Наследникът им споделя, че това се дължи на обстоятелството, че без значение от разликите им, проблемите сред тях бързо бивали изместени от мощната им обич.

"Понякога връзките им бяха в действителност жестоки. Както изяснявам в книгата, това беше техният метод на връзка. Разведоха се два пъти, подвигнаха женитба три пъти... Бяха като същинска стихия посред Тихия океан ", споделя актьорът.

Джеймс, който на млади години се занимава професионално с американски футбол и е част от тима "Грийн Бей Пакърс ", а по-късно има петролен бизнес, напуща този свят през 1992 година В средата на януари т.г. известният му наследник реши, че е време майка му Мери още веднъж да срещне любовта, като за тази цел ѝ уреди среща с бащата на своя сътрудник Хю Грант.

„ Бях подведен към секс при първия си път, когато бях на 15 години. Тогава бях сигурен, че ще отида в пъкъла, само че към този момент съм съвсем сигурен, че това няма да се случи “, написа още звездата от „ Истински детектив “.
Той споделя още, че на 18-годишна възраст е станал жертва на блудничество, когато е бил пребит от чужд мъж, качил го в багажника на минивана си.

Днес МакКонахи е считан за един от най-големите секссимволи на Холивуд филми като „ Интерстелар “, „ Професия: Стриптизьор “ и както към този момент споменахме - „ Истински детектив “. Но все пак най-хубавата му роля е в „ Клубът на купувачите от Далас “, където играе наркоман-хомосексуалист. Именно тогава той получава и своя „ Оскар “ за основна мъжка роля.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР