Киностудиото на „Марвел” продължава историята в своята вселена от супергерои.

...
Киностудиото на „Марвел” продължава историята в своята вселена от супергерои.
Коментари Харесай

„Марвел” ще снима 10 нови филма за супергерои

Киностудиото на „ Марвел” продължава историята в своята галактика от супергерои. След втория независим филм за Спайдър-мен и упования триумф на „ Отмъстителите: Краят ", компанията разгласи 10 нови кино лентата.

По време на филмовия и комикс фестивал в Сан Диего стана ясно, че една от най-дългите кино поредици продължава освен на огромния екран, а и в интернет.

Част от продукциите на „ Марвел Студио " ще бъдат сериали, налични само на бъдещата платена платформа на „ Дисни” – „ Дисни+”, която се чака да започва през ноември тази година.
Изп. шеф на „ Марвел ” - Кевин Файги Снимка: Getty Images
Изпълнителният шеф на компанията Кевин Файги съобщи, че действието в сериалите ще бъде директно обвързано със събитията в бъдещите филми от Киновселената и посъветва почитателите да не подценяват интернет продукциите.

Сред тях се чакат поредици за Сокола & Зимния боец, брата на повелителят на гръмотевиците Тор - Локи, Ястребово око, първата анимационна поредност на студиото и други.



От компанията съблюдаваха традицията си да разгласят филмовите си проекти за идните няколко години в един ден. В така наречен „ фаза 4” на Киновселената на Марвел през идващите 2 години ще излязат нови 5 заглавия. През 2020-а на огромния екран за пръв път в собствен независим филм, Скарлет Йохансон ще се превъплъти още веднъж в сътрудник Наташа Романоф - в „ Черната вдовица”.
Героите на „ Марвел ”; Комик-кон 2019 Сан Диего, Калифорния Снимка: Getty Images
През есента следващата година пък ще излезе „ Вечните” (The Eternals), който беше разгласен от компанията още преди няколко години, само че премиерата му се забави поради договорката за правата на Спайдър-мен и независимите филми с героя, които трансформираха изцяло събитията в Киновселената.



2021-ва година ще донесе на почитателите на „ Марвел” цели 3 кино лентата, измежду които и първият „ Марвел” филм с азиатец в основната роля - китаецът Симу Лиу ще влезе в ролята на Шанг-Чи.

Богът на гръмотевиците Тор пък ще бъде първият отмъстител с 4 независими кино лентата и неговият „ Тор: Любов и гръмотевици” ще бъде с премиера през ноември 2021 година
Героите на „ Марвел ”; Комик-кон 2019 Сан Диего, Калифорния Снимка: Getty Images
На екрана ще забележим още веднъж и обичаната на Тор - Джейн Фостър (Натали Портман), за която към този момент се знае, че ще се окаже почтена за чукът на бога “Мьолнир” и ще го замести като Богинята на гръмотевиците.

Преди Тор - през май ще излезе и продължението на „ Доктор Стрейндж” с Бенедикт Къмбърбач.
Героите на „ Марвел ”; Комик-кон 2019 Сан Диего, Калифорния Снимка: Getty Images
Кевин Файги за пръв път разкри и включването на „ Фантастичната четворка” и мутантите в Киновселената на Марвел, откакто „ Дисни” закупи „ Фокс”. Така компанията още веднъж има кино права над героите си.

В проектите за идващите няколко години е и филм с Махершала Али като „ Блейд”, „ Капитан Марвел 2” и „ Черната пантера”

Съвсем скоро се чака „ Отмъстителите: Краят” да изпревари първенеца в бокс офиса - „ Аватар ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР