Киномания Филмът Страх“, който е тазгодишното предложение за международен Оскар“ от

...
Киномания
Филмът Страх“, който е тазгодишното предложение за международен Оскар“ от
Коментари Харесай

Българският филм Страх, предложен за Оскар, ще се гледа и в Австралия

 Киномания Филмът " Страх “, който е тазгодишното предложение за интернационален " Оскар “ от страна на България, ще получи разпространяване и в Австралия. Това оповестиха от екипа на заглавието, отпред с режисьора Ивайло Христов.

" В началото на февруари 2022 той ще бъде показан в Сидни и Мелбърн, по четири прожекции в двата града в границите на Europa! Europa festival, който демонстрира най-хубавите европейски филми през последната година “, разясняват от екипа на " Страх “.

Филмът ще се срещне напълно скоро и с необятната аудитория в България. Това ще се случи още тази седмица, като стартът на разпространяването му е от петък (19 ноември).

Още преди да тръгне на екран у нас или пък да стартира оскаровата си акция, " Страх “ към този момент се радва на интерес от страна на публиката в Северна Америка. Това се удостоверява и от обстоятелството, че на територията на Съединени американски щати и Канада заглавието има пропагандатор в лицето на компанията Film Movement.

Припомняме, че на 21 декември Американската кино академия ще показа къс лист с 15 от най-хубавите интернационалните заглавия, които ще продължи да прави оценка. А крайните любимци – номинираните за " Оскар “ продукции, ще бъдат оповестени на 8 февруари.

94-ата гала по раздаването на влиятелните награди ще се състои на 27 март в " Долби тиатър “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР