Кинофестивалът в Кан се изпълни с холивудски блясък. Дългоочакваната премиера

...
Кинофестивалът в Кан се изпълни с холивудски блясък. Дългоочакваната премиера
Коментари Харесай

Том Круз от кинофестивала в Кан: Много съм развълнуван, че съм тук! Невероятно е

Кинофестивалът в Кан се извърши с холивудски искра. Дългоочакваната премиера на втората част на екшъна „ Топ Гън: Маверик” докара на форума самият Том Круз. А той застана пред камерата на NOVA и не скри вълнението си.

На въпрос на Ивелина Кунчева „ Какво е чувството да се завърне в Кан след 30 години?”, артистът отговори: „ Много съм разчувствуван, че съм тук! Невероятно е”.



36 години след първия филм звездата се завръща по допустимо най-зрелищния метод. По време на представянето на аления килим над стълбището прелетя Патрулът на Франция. Това се случи по самодейност на френските Военновъздушни сили, за чиито генерации водачи Круз е ентусиазъм.



Кинозвездата облича още веднъж паметното кожено яке, поставя авиаторските очила на Маверик и ни кани на борда на едно от най-очакваните кино продължения в историята на киното. Втората част на шлагера на Тони Скот от 1986 година стопира дъха с въздушни подиуми и каскади, които артистът извършва самичък. Звездният актьорски състав допълват Дженифър Конъли, Вал Килмър, Ед Харис и Майлс Телър, а режисьор на лентата е Джоузеф Козински.

Като почетен посетител на фестивала, Том Круз се срещна със своите фенове в зала „ Дебюси”. Той бе почетен с почетна „ Златна палма”, след което разкри пред публиката какво е породило любовта към киното.



„ Спомням си, че бях на към 4 години, когато имах една кукла с парашут. Играех си с нея като я хвърлях на дърветата. Помня и по какъв начин грабвах чаршафите от леглото и правех въжета от тях. Скачах от високи места и си мислех, че като порасна ще се занимавам с това. Исках животът ми да е изпълнен с пътувания и приключения”, показа звездата. И добавя: „ Бях покорен от магията на филмите. Продавах картички от врата на врата и с парите ходех на кино. И по този начин, превъплъщавайки се в разнообразни функции, направих неща, които постоянно съм желал да направя, като скачането с парашут, да вземем за пример. Уменията си получих с времето. Дори станах пилот-акробат и с времето се научих да ръководя и хеликоптери. Също по този начин упражнявам скоростното летене”.

Специални посетители на премиерата бяха актрисите Ева Лонгория, Вайола Дейвис, Ел Фанинг, Айшвария Рай както и топ моделът Адриана Лима, която театралничи пред фотографите в напреднала бременност.

VIDEO Festival de Cannes. Passage de la Patrouille de France pour la montée des marches de Tom Cruise pour Top Gun.. Toutes les images dans cet article:
— France 3 Côte d'Azur (@F3cotedazur)

На финала целият актьорски състав изкачи стъпалата към фестивалния Дворец, отправяйки се към кинозалата, където с доза адреналин, въздушни битки и свръхзвукови резултати „ Топ Гън: Маверик” влетя със скоростта на изтребител.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР