Кино под звездите се завръща в Пловдив за трета поредна

...
Кино под звездите се завръща в Пловдив за трета поредна
Коментари Харесай

„Кино под звездите” се завръща в Пловдив

„ Кино под звездите ” се завръща в Пловдив за трета поредна година от 21 юни до 16 юли.  Фестивалът се открива на 21-ви юни с кино лентата " Майка " в подножието на  Младежки рид в 21:00 часа.
Прочетете още
Следва „ Шекспир като улично куче “ – една същинска и претърпяна история на Валери Йорданов, новият филм на Мариан Вълев  - “Чалга “ – за обърканите фантазии и изгубените младежи, „ Идиотският Триъгълник “ – черна комедия с огромната премия на  фестивала в Кан и още впечатляващи заглавия.

Тази година 10 местоположения във всички региони на града ще станат още веднъж част от поредицата прожекции на  „ Кино под звездите “. От 21 юни до 16 юли пловдивчани и гостите на града ще могат да се насладят на 12 прожекции навън.

Всички български заглавия ще бъдат със надписи на британски, а прожекциите на пълнометражните филми ще са предшествани от определени късометражни филми.

Началният час на прожекциите е 21:00 часа.

Събитията на „ Кино под звездите “ се осъществят с поддръжката на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2023 година. Проектът е финансиран от община Пловдив по Компонент 1 – „ Фестивали и значими събития “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР