Ким Йо-Чонг, сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-Ун, заплаши да

...
Ким Йо-Чонг, сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-Ун, заплаши да
Коментари Харесай

Заплашен ли е мирът между Северна и Южна Корея?

Ким Йо-Чонг, сестрата на севернокорейския водач Ким Чен-Ун, заплаши да наруши пакта за понижаване на военното напрежение с , подписан през 2018 година, в отговор на взаимни военни учения, които водят тези дни Сеул и Вашингтон, осведоми БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “.
Ким също по този начин разгласява първото обществено обръщение на Пхенян до новата администрация на американския президент Джо Байдън, като предизвести, че присъединяване в учения като тези може да го лиши от " добър нощен сън " по време на неговия мандат, намеквайки за рестартиране на проби на оръжия за заличаване от режима.
 Китай и Северна Корея взаимно ще пазят мира на Корейския полуостров Китай и Северна Корея взаимно ще пазят мира на Корейския полуостров
Членът на Държавния съвет, министър на външните работи на Китай, Ван И и неговия севернокорейски сътрудник Ли Йон-хо в хода на състоялата...
Съобщението на Ким, оповестено от вестник " Родонг ", идва тъкмо в навечерието на идването в Сеул тази седмица на американския държавен секретар Антъни Блинкен и министъра на защита Лойд Остин, посещаване за съгласуване на нова тактика за справяне със нуклеарния въпрос на Северна Корея . Заплахата X идва и откакто предходната неделя беше обявено, че Белия дом, който към момента не е изпратил обществено известие до Пхенян, се пробва да откри контакт с режима от средата на февруари, без да получи отговор.
Южна Корея и Съединени американски щати започнаха пролетните си военни учения предходната седмица. Мащабът на ученията, които ще продължат до 18 март, е доста понижен заради пандемията и с цел да не се разбунват духовете на Пхенян, който ги счита за опит за навлизане на нейна територия. „ Ще следим отношението и държанието на Южна Корея отсега нататък и в случай че стане по-провокативно, бихме могли да предприемем изключителни ограничения като нарушение на междукорейския боен пакт “, изясни Ким Йо-Чонг, заместник-директор на огромен агитационен орган и един от представителите за режима от 2020 година Ким също заплаши да разпусне Комитета за спокойно обединяване на родината , органът, който дава отговор за разговора с Южна Корея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР