Ким се похвали с новата си визия в Инстаграм –

...
Ким се похвали с новата си визия в Инстаграм –
Коментари Харесай

Ким Кардашиян плаши с новата си визия

Ким се похвали с новата си визия в Инстаграм – от горната страна до долу в леопардов принт. Тази година Хелoуин пристигна по-рано, тъй като със смелия си избор може да ви уплаши.

Риалити героинята още веднъж пое фешън риск и разгласява фотография в инстаграм, излегнала се на дивана си с новата си екстравагантна визия напълно в леопардово.

Тоалетът й се състои от прилепващ гащеризон, палто, ръкавици и високи токчета вид боти и всичко е в модерния скотски принт. Черните й слънчеви очила пък добяват към смелия жанр на тоалета.

Като изложение под фотографията тя е написала напълно просто пояснение за какво е облечена по този начин: “Вие не разбирате. Това е Алая”.

И в действителност това е цялостният автентичен модел на дизайнера Азедин Алая. Той беше част от сбирката му през 1991 година и през днешния ден към този момент още веднъж е на мода. Малко след публикуването на фотографията, Ким разноски новата си визия в Париж.

Визията й несъмнено приковава погледите на фотография, само че в действителността не съветваме никого да се пробва да я копира. Старото предписание, че един леопардов акцент стига, към момента важи!

Напоследък Кардашиян избира винтидж дръзки визии, с които да изненадва почитателите си. Наскоро тя се появи в черна рокля на Mugler и още веднъж подвигна звук в света на модата.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР