Ким Катрал може и да не участва в And Just

...
Ким Катрал може и да не участва в And Just
Коментари Харесай

Ким Катрал ще бъде по-възрастната версия на Хилари Дъф

Ким Катрал може и да не взе участие в And Just Like That..., само че това не значи, че работните ѝ задължения липсват. Дори в противен случай.
 And Just Like That, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и първи фрагменти от продължението на
Първи тийзър на продължението на " Сексът и градът "

Няколко секунди - доста информация

От Deadline разбираме, че актрисата се е съгласила да взе участие в spin-off сериала на Hulu How I Met Your Father . За него знаем, че Хилари Дъф ще влезе в основната роля - тази на Софи.

А сюжетът като концепция ще бъде доста сходен на " Как се срещнах с майка ви ", където Тед Мосби разказваше на децата си за всички по-значими връзки, които е имал и по какъв начин най-накрая се е срещнал с майка им.

Тук обаче ще бъде от женска позиция. Ким Катрал ще изиграе старата версия на Софи, която в действителност е в ролята на повествовател. Основното деяние в сериала пък ще се развива през 2021 година, когато Софи и петимата ѝ най-близки другари търсят себе си и по какъв начин да бъдат щастливи.
 How I Met Your Father, Пам Фриман и завръщането на режисьорката
Кой от " Как се срещнах с майка ви " се завръща в How I Met Your Father

Добра вест

Също търсят и любовта, само че е противоречиво дали приложенията за запознанства са сполучлив избор. Снимките на сериала текат сега и упованията са да го забележим по някое време през 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР