Ким Кардашян си е поставила високи цели във фитнеса. Уикенда

...
Ким Кардашян си е поставила високи цели във фитнеса. Уикенда
Коментари Харесай

Ким спешно сваля 8 кг

Ким Кардашян си е сложила високи цели във фитнеса. Уикенда звездата пусна стори в Instagram, в което изясни, че е с 8 кг по-тежка от предходната година и интензивно работи да отстрани непотребното тегло.

„ Тук сме и вършим подготовка преди вечеря – нещо, което в никакъв случай не върша. Но открих, че би трябвало да стартира.

Понякога му изпускаме края и би трябвало да се съберем и ето, че май аз съм в подобен миг. Мисля, че съм качила над 8 кг от предходната година “, показа във видеото риалити звездата, която бе в компанията на своя персонален треньор Мелиса Алкантара.

След това Ким добави, че се надява да смъкна непотребните килограми благодарение на треньор и крайната ѝ цел за това е идващия ѝ рожден ден (21 октомври), когато ще направи 40.

„ За да се усещам добре, би трябвало да си слага в действителност висока цел за тежестта ми, което значи да упражнявам интензивно. Всичко е в храненето. Тренирам, само че истината е в храненето. С Мелиса сме си сложили сериозна цел, до момента в който стана на 40 “, разяснява още хубавицата.

През август 2018 Кардашян разкри пред E! News, че е свалила към 9 кг, с помощта на следния режим:

„ Тренирам по час и половина всеки ден, подвигам тежести. Не върша доста кардио. И даже майка ми най-после ме издърпа и ме попита: „ Какво правиш, че изглеждаш по този начин? Не ми пука какво е, би трябвало да знам “.

"Свалих 9 кг и се гордея с това. Почти цялостен живот съм 63 кг и в този момент на тези 52 кг се усещам необикновено. Не виждах резултата незабавно, само че когато си непрекъснат, се получава “, призна тогава Ким.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР