Ким Кардашян се завърна сама в Лос Анджелис, след като

...
Ким Кардашян се завърна сама в Лос Анджелис, след като
Коментари Харесай

Ким Кардашян се прибра след кризата с Кание - slava.bg

Ким Кардашян се завърна сама в Лос Анджелис, откакто пътува до Уайоминг за среща със брачна половинка си – Кание Уест.

Риалити звездата се срещна с рапъра в неговото ранчо по-рано тази седмица, а папараци уловиха прочувствен миг, в който двамата явно водят диалог, а Ким Кардашян плаче.

Кадри на TMZ демонстрират Ким Кардашян, която слиза от частен аероплан сама и незабавно влиза в автомобил, който я чака, с цел да я прибере.

Според източници, Ким Кардашян е унищожена поради последните събития към Кание Уест и неговото обществено шерване на персонални фамилни моменти.

След като Кание Уест описа, че е желал от брачната половинка си да направи аборт, рапърът показа в серия туитове, че е желал да се разведе с Ким още преди години.

Постовете в Twitter бяха изтрити малко след стартирането им онлайн и сменени от опрощение.

„ Тя е съкрушена. Едва спи, едвам се храни и се е изолирала и от най-близките си другари. Живее в непрекъснат боязън от това, което Кание ще направи или каже “, споделят близки до Ким Кардашян.

Кание Уест, който има 4 деца с Ким Кардашян, сподели, че се е извинил на брачната половинка си през уикенда, признавайки, че не е трябвало да споделя „ обществено нещо, което е персонално “.

Риалити звездата направи единствено един коментар, в който припомня, че Кание Уест е диагностициран с биполярно разстройство.

Източник: tialoto

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР