Ким Кардашян отново предизвика противоречиви коментари с външния си вид

...
Ким Кардашян отново предизвика противоречиви коментари с външния си вид
Коментари Харесай

Ким отиде на църква като индийка, оплюха я

Ким Кардашян още веднъж провокира спорни мнения с външния си тип и даже бе упрекната в „ несъответстващо културно заграбване. Причината бе тоалетът, с който се появи на неделна работа, а точно – бяла рокля и обичайно индийско украшение за глава.

Ким показа кадър с почитателите си в Instagram, който получи над 2 млн. лайкове. Риалити звездата обаче явно е съумяла да смути и немалка част от феновете си, които разясниха типа ѝ със жлъч и неразбиране.

Един от почитателите на брюнетката разяснява, че „ това не са неделно-службени трептения, а индийски трептения “. Друг почитател бе още по-рязък и написа: „ културата не е костюм “.

„ За тези, които не знаят, бижуто на главата, което тя носи, е обичайно за индийски булки. А белият цвят е характерен за погребения. На фона на всичкото това, тя се бе облякла по този начин за християнска работа “, язвително се изрече следващият сърдит на стайлинга на Ким.

Не всички почитатели в мрежата обаче реагираха отрицателно.

„ Като индийка, считам, че Ким наподобява ужасно и явно не ѝ пука по какъв начин се облича. Всички ние се повлияваме от разнообразни култури… би трябвало да се гордеем с обстоятелството, че толкоз стилна жена прави оценка нашата просвета “, написа млада жена под фотографията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР