Ким Кардашян и сестра ѝ Кайли Дженър, изпълнителите Кейти Пери,

...
Ким Кардашян и сестра ѝ Кайли Дженър, изпълнителите Кейти Пери,
Коментари Харесай

Ким, Кайли Дженър – кои звезди загубиха последователи в Instagram?

Ким Кардашян и сестра ѝ Кайли Дженър, изпълнителите Кейти Пери, Ариана Гранде и Джъстин Бийбър са част от известните персони, които изгубиха милиони почитатели в Instagram.

От обществената мрежа са открили нередности, поради които почитателите на доста нейни консуматори са намалели фрапантно, оповестява Daily Mail.

В сряда излезе известие, че от Instagram работят по определяне на аргументите за нередностите.

Много постоянно броят на почитателите на звездите е причина те да получават разнообразни задължения, измежду които да популяризират всякакви артикули в профилите си против възнаграждение.

Според информацията досега, почитателите на Джъстин Бийбър и Ким Кардашян са намалели с 1,9 и 1,7 милиона, до момента в който тези на Селена Гомес и Кайли Дженър са се стопили с 2 милиона.

Много хора считат, че Селена Гомес може сама да е предиздвикала някои нейни почитатели да спрат да я следват, защото не ползваше Instagram няколко месеца до момента в който се лекуваше, само че за нейните сътрудници няма действителна причина за фрапантния спад.

Смята се, че доста от почитателите на известни персони, само че и елементарни хора, са били с по този начин наречените паразитни сметки, които просто са били отстранени. Така да вземем за пример през предишното лято Twitter направи сходна чистка, при която много авторитетни персони изгубиха част от почитателите, които имаха.

До момента Instagram няма точна информация какъв брой консуматори са наранени.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР